Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera.

Grup țintă:

 • Departamentele de HR care încă nu au implementat acest concept în organizație sau care doresc fie la curent cu ultimele soluții din domeniu
 • Recruiterii juniori, care doresc să-și dezvolte o carieră în HR
 • toți cei din middle managent, care participă la conceperea bugetelor pentru departamentele lor.

 

Durata (în funcție de numărul de participanți):

½ zi sau 1 zi (face-to-face) sau 2 module a câte 2,5 ore (online)

Despre ce vom discuta?

Departamentele de HR se simt deseori constrânse de bugetele alocate, dorind în același timp să ofere pachete salariale competitive, pentru a asigura retenția angajaților. De asemenea, Line Managerii se simt uneori frustrați că nu pot angaja specialiștii de care au nevoie în departamentele lor. Vom aborda aspecte legate de dezvoltarea pieței muncii din punct de vedere al pachetelor de remunerare și corelația dintre acestea și politicile interne ale organizațiilor.

Beneficii :

Iată doar cateva aspecte pe care ne propunem să le atingem împreună în cadrul workshop-ului:

 • Sunt plătit corect pentru munca depusă în jobul actual și în corelație cu impactul jobului meu în organizație? Aceasta este o intrebare pe care și-o pune orice angajat, fie el nou sau cu vechime în companie.
 • Totodată, departamentul HR trebuie să cunoască răspunsul sincer la întrebarea: Sunt colegii mei plătiți corect pentru munca depusă și în corelație cu impactul jobului lor în organizație?
 • Știi cum se stabilește valorea de piață a joburilor din compania ta?
 • Cum pot afla care este adevăratul trend în piață?
 • Știi să implementezi o politică de Remunerare?
 • Care sunt elementele pachetului salarial?
 • Este pachetul de beneficii din compania ta aliniat cu practica pieței și a concurenței?
 • Aceleași beneficii se potrivesc tuturor angajaților sau pot diferenția oferta în cadrul companiei?
Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.