Referințe

„Colaborarea cu Daniela/TBS a fost foarte placută şi utilă. Cursurile au fost interactive, practice şi foarte complexe, analizând în detaliu fiecare aspect al proceselor de recrutare, selecţie, integrare şi onboarding.
Valoarea adăugată a fost semnificativă pentru mine, nu doar prin calitatea informaţiilor teoretice prezentate, dar mai ales prin multitudinea exemplelor şi situţtiilor practice discutate."
Andreea Sima  - HR Manager

“Impreună cu Daniela Necefor în cadrul modulelor de training am parcurs temele de Recrutare, Selecție, Onboarding şi nu numai.
Cursurile s-au dovedit a fi deoSebit de bine organizate şi am apreciat foarte tare faptul că  Daniela  a transmis experienţa personală în ceea ce priveşte aceste teme, într-un mod clar şi concis astfel încât să fie uşor asimilate.
Cursurile au depăşit aşteptările datorită disponbilităţii, flexibilităţii şi calităţii informaţiilor transmise precum şi datorită profesionalismului şi vocaţiei Danielei, ceea ce mă face să o recomand  oricui doreşte un cus bine structurat, perfect adaptat nevoilor bazat pe exerciţii practice şi informaţie de înaltă calitate."
Corina Petcu - Director Resurse Umane - Winsgrom Flying Quality Products”

“Consider că Daniela este un profesionist în HR în general şi în recrutare în special. Cele două arii se întrepătrund şi în mod evident că un astfel de specialist nu poate lucra eficient fară să le cunoască.
Daniela prezintă în cursurile sale, pe un fond - baza al resurselor umane, cunoştinţe teoretice ale recrutării îmbinate cu experienţa atâtor ani în domeniu dar şi culisele recrutării, lucru atăt de valoros pentru cel ce doreşte să înveţe.
Informaţiile prezentate sunt foarte clare, uşor de inţeles şi folositoare pe termen lung, fără detalii inutile şi irelevante.
Daniela prezintă viaţa de recrutor cu bune şi cu rele şi oferă soluţii deja verificate si aplicabile imediat. “
Teodora - HR Profesional

"Daniela este un monument de experientă, întelepciune şi diplomaţie în arta HR-ului. O artă pe care ea o stăpâneşte foarte bine deoarece tot ce face in sensul astă este cu multă pasiune.
Mai mult decât atât, omul Daniela este un suflet extraordinar de bun şi cald, un om pe care te poti baza la nevoie. îI mulţumesc Danielei pentrut că ne-a împărtăşit din experienţa ei şi ne-a arătat prin puterea exemplului unde poţi ajunge când ai încredere în tine.
Mult success în viitor şi să auzim numai de bine!" 
HR Manager RO & BG

“Cu o pasiune evidentă pentru sprijinirea oamenilor în evoluția lor, Daniela aduce un angajament puternic și o abordare personalizată în cadrul procesului de consiliere. Abilitățile sale remarcabile de comunicare și empatie, plus un spirit pragmatic,  fac din Daniela un partener de încredere pentru cei care doresc să-și atingă potențialul maxim și să își îmbunătățească parcursul profesional și calitatea vieții.
În aceași timp, Daniela continuă să influențeze pozitiv comunitatea prin promovarea dezvoltării personale și profesionale, consolidându-și statutul de expert în domeniu și model pentru cei care caută să atingă excelența.”
Livioara , COO

“Expertiza și abordarea personalizată a Danielei au fost esențiale în rafinarea traiectoriei mele profesionale. Know-how-ul la nivel strategic în tot ce înseamnă HR, leadership și cultură organizațională, alături de capacitatea ei remarcabilă de a asculta și înțelege vor face întotdeauna diferența. Să lucrezi alături de Daniela este o experiență nu de puține ori revelatoare – un adevărat advisor. O recomand cu încredere și căldură oricărui profesionist care aspiră la excelență și creștere în cariera sa.”
Mihai Dragnea, Senior Manager, Customer Strategy

Te invit să îți rezervi o sesiune individuală de consiliere

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.