Misiunea Noastră

Total Business Solutions a fost înfiinţată în 2000 şi, de atunci, este partenerul de afaceri atât al companiilor care doresc să exceleze pe piaţa românească şi europeană cât și al persoanelor individuale care sunt in cautarea unei cariere de exceptie.
Atât pentru clienți corporate cât și individuali oferim un pachet complet de servicii care le oferă o poziție dominantă în domeniul lor de activitate.

TBS oferă servicii profesionale în domeniul Resurselor Umane, inclusiv:

EXECUTIVE SEARCH ŞI RECRUTARE DE PERSONAL
%
OUPLACEMENT
%
DIAGNOZA ORGANIZAŢIONALĂ
%
TRAINING
%
ADVISER DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI CARIERĂ
%
CONSILIERE VOCAȚIONALĂ
%
ADVISER CONSTRUIRE ȘI DEZVOLTARE BRAND PERSONAL
%
REFERINȚE
%

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

FONDATOR

Daniela Necefor

"Orice ai alege să faci, fă-o cu excelență!"

Matematica a fost pasiunea mea. Ea e cea care m-a îndrumat în viață. Așa că am urmat calea ingineriei și a finanțelor, lucrând în ambele domenii în cadrul unor companii multinaționale.

La un moment dat, devenind Manager Financiar și apoi Country Manager într-o companie din domeniul executive search şi recrutare am văzut ce înseamnă să lucrezi cu oamenii.
Și așa am constatat că îmi face foarte mare plăcere să lucrez cu OMUL din fața mea, pentru a ghida pașii săi, fie la începutul drumului sau la un punct de cotitură în viața ei/lui profesională. Nu am crezut atunci că voi deveni  antreprenor și, în plus, nu în acest domeniu.

Dar în 2000 pasiunea pentru oameni s-a transformat în antreprenoriat-Total Business Solutions (TBS), o companie specializată în Consultanţă Resurse Umane şi Executive Search.

Expertiza anterioară mi-a dat șansa de a deţine noţiunile necesare pentru a dezvolta o afacere. O experiență unică care acum mă ajută să înțeleg ce înseamnă o corporație și, nu în ultimul rând, îmi oferă plăcerea de a lucra cu oamenii, de a îi ajuta în cariera lor profesională.

Experiența dobândită în diversele domenii industriale şi diversele culturi organizaţionale în care am lucrat,  mă sprijină în proiectele de executive search şi recrutare, training-uri şi workshop-uri pe care le susţin în cadrul companiilor. 

Cu o expertiză de peste 20 de ani în executive search, recrutare și consultanţă, doresc și pot să îi îndrum , să îi ghidez în propria lor carieră atât pe elevii de liceu şi studenţi cât şi pe cei intraţi deja în piaţa muncii: juniori, middle management, seniori, executivi ; care doresc să facă un pas înainte în cariera lor, care au un vis de împlinit.

Nu în ultimul rând, de a găsi omul potrivit la locul potrivit în compania potrivită astfel încât atăt compania, cât şi omul să poată să obţină maximul din ceea ce îşi doresc.

Consilierii noștri

Daniela Necefor - Fondator

Daniela are experientă de peste 20 de ani în management și consultantă, avand experienta in companii multinationale in domeniul ingineriei, finantelor si resurselor umane. 

Din anul 2000 a fondat și conduce firma TBS, specializată în management, consultanța de resurse umane si executive search, consiliere corporate si individuală. 

Experiență:

 • Consultanță și strategie de resurse umane
 • Executive Search și recrutare
 • Managementul carierei
 • Audit în domeniul resurselor umane și consultanță organizațională
 • Strategie de instruire și dezvoltare
 • Evaluarea personalului: personalitate, leadership, integritate profesională, motivație, centru de evaluare
 • Strategie și consiliere în carieră

Certificari: 

 • MINI MBA INSEAD
 • Formator
 • Mediator
 • Trainer 
 • Consilier vocational de cariera
 • Consilier Dezvoltare Personala
 • Points of YOU Explorer – level 1 Coach

Colin Lovering

Colin Lovering are peste 35 de ani de experiență în Producție, Vânzări, Marketing, Operațiuni și, în ultimii 10 ani, a fost un Business & People Performance Coach and Advisor care lucrează cu multe organizații de top din România și din străinătate, ducându-și performanța la nivelul următor. El a antrenat și instruit literalmente 100 de profesioniști și lideri de afaceri din America de Nord, China, Africa de Sud, Orientul Mijlociu și Europa. Colin a scris 3 cărți și este un vorbitor familiar la evenimentele de afaceri.

Experiență:

 • a absolvit Universitatea de Artă și Design din Hereford
 • practician calificat cu Institutul Robert Cialdini
 • practicant calificat în Inteligența Emoțională cu Universitatea Genos
 • lector Asociat la Universitatea din București (Masters Degree)
 • preşedinte al Camerei de Comerţ Române Britanice

Mugurel Rădulescu

Mugurel are o experiență de peste 20 de ani în relații publice, relații guvernamentale, management și consultanță, pe care a acumulat-o lucrând pentru organizații locale și multinaționale, în România, la Bruxelles, Europa de Sud-Est, Caucaz și Asia Centrală. De-a lungul timpului, Mugurel a implementat proiecte transformaționale la nivel de industrie, în FMCG, gestionarea deșeurilor și farma. A condus asociații de business și s-a specializat în gestionarea crizelor.

Experiență:

 • Crisis Management
 • Relații Publice
 • Relații Guvernamentale
 • Management de asociație
 • A lucrat pentru Coca-Cola Hellenic, Eco-Rom Ambalaje, Sanofi, Point Public Affairs
 • Doctor in Științe Politice, Diploma în relații publice - Institute of Public Relations UK
 
 
 

Luminița Mihalache

Luminita are o bogata si diversa expertiza in Human Resources avand si o vedere completa asupra afacerii, acumulata in activitatea de peste 20 ani in compania multinationala, Unilever (sector FMCG).
Luminita a activat ca HR Leader si membru al Boardului, Unilever South Central Europe cu responsabilitati referitoare la crearea si implementarea strategiei HR pentru Romania si tarile din jur.
De asemenea detine competente de consultanta in domeniul resurselor umane, de negociere, planificare de afaceri.

Experiență:

 • Strategia HR
 • HR BP ing
 • Talent management
 • Performance Management
 • Career Counselling
 • Remuneration
 • Organisational design
 • Employee engagement
Experiența și expertiza consilierilor Total Business Solutions sunt un sprijin real si semnificativ pentru activitatea curenta si dezvoltarea ulterioara a companiei dumneavoastra. Unul dintre principalele noastre puncte forte este colaborarea cu consultantii specializati din România si din strainatate. Suntem pregatiti și avem posibilitatea să răspundem unor solicitări urgente; într-un mediul de afaceri care evolueaza atât de rapid, promptitudinea si calitatea reactiei noastre la solicitarile clientilor ne diferentiaza semnificativ.

 

ACOPERIRE INTERNAȚIONALĂ

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

 

 

MEMBERSHIP

Total Business Solutions este membru al British Romanian Chamber of Commerce

 

Total Business Solutions este membru al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei

Total Business Solutions este membru al AHK România

Total Business Solutions este membru al AmCham România

 

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.