Executive Search și Recrutare

TBS consiliază companiile în procesele de recrutare de personal de calitate în vederea ocupării pozițiilor de specialisti, middle si top management.  Facem acest lucru combinând cele mai bune și mai noi metode existente în piața printre care head-hunting și networkingul. 

Cel mai bun instrument de scanare a întregii pieţe, care ia în considerare specificaţiile fiecărui proiect, este Executive Search.

Majoritatea companiilor de resurse umane se concentrează pe Executive Search. În calitate de specialist în consultanţă, TBS vă oferă următoarele avantaje comparativ cu celelalte companii de resurse umane din România:

  • Servicii şi intervale de răspuns rapide datorită know how-ului si networking-ului deținut de consilierii nostrii în ceea ce privește potențialul de candidaţi la toate nivelurile, de la middle si top management, inclusiv specialiști.
  • O structură flexibilă de onorarii, în funcţie de posturi, volum, specializare, locație etc.
  • O perioadă de garanţie necondiţionată cuprinsă între 3 luni şi 1 an, în funcţie de postul vizat;
  • Consultanţii noștri cu experienţă relevantă în companiile multinaţionale şi care sunt specializaţi în selecţia şi recrutarea de personal executiv pentru diferite domenii, printre care marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, producţie, IT, bancar şi legislativ, etc.;
  • Psihologi calificaţi care participă la interviuri pentru asistarea clientului şi a candidaţilor în cadrul procedurii de recrutare, incluzând, printre altele, elaborarea unei evaluări psihologice permanente a candidaţilor pentru identificarea celei mai bune corespondenţe cu cultura organizațională a Clientului.

Structura de reţinere este baza unei relaţii pe termen lung şi de încredere între TBS şi partenerii săi – clienţi corporativi.

Onorariile sunt asociate calităţii superioare a serviciilor din punctul de vedere al: consultanţei, consilierii, relaționării, achiziţiei de talente, intervalului de timp, profesioniștilor implicaţi în proiect.

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internatională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.