Executive Search și Recrutare

Executive Search este misiunea noastră de bază. Total Business Solutions oferă Executive search, un serviciu specializat de recrutare care caută şi recrutează candidaţi cu înaltă calificare pentru poziţii de conducere şi executive în diverse industrii. Alte poziții înalt specializate și/sau calificate în organizațiile în care există o concurență puternică pentru talentele de vârf sunt, de asemenea, căutate și recrutate de head-hunterii noștri.

Ce facem?

Total Business Solutions (TBS) oferă consultanță companiilor cu privire la procesul de recrutare a personalului de calitate pentru a ocupa poziții de specialiști, manageri de nivel mediu și top management. Facem acest lucru combinând cele mai bune și cele mai noi metode disponibile pe piață, inclusiv headhunting și networking.
Pentru pozițiile de nișă, am trecut la căutarea directă şi head-hunting ,din cauza lipsei de candidați pentru anumite funcții și industrii.
Cel mai bun instrument pentru a scana întreaga piață ținând cont de specificațiile fiecărui proiect este Executive Search.

De ce să lucrezi cu noi ?
În calitate de consultant specialist, TBS oferă următoarele avantaje importante în comparație cu alte firme de resurse umane care operează în România:
• Baza noastră de date largă de candidați cu înaltă calificare la nivel de specialiști, de middle și de top management asigură timpi de realizare și de răspuns extrem de rapizi.
• Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor clienților noștri și profilului lor industrial.
• În acest sens, oferim servicii de consultanță cu privire la specificul pieței și cea mai bună strategie pentru ocuparea posturilor vacante.
• Structură flexibilă a taxelor bazată pe retainer, legată de pozitii, volum, specializare, etc.
• Consultanți cu experiență relevantă în companii multinaționale și care sunt specializați în căutare executivă și recrutare pentru diferite domenii și funcții industriale, inclusiv marketing, finanțe, vânzări, resurse umane, producție, servicii bancare, şi legea etc.
• În timpul procesului de evaluare, lucrăm cu experți în domeniu pentru a calibra cerinţele faţă de candidaţi.
• Confidențialitatea este asigurată pe tot parcursul.

TBS a acoperit diverse poziții de top și middle management în toate industriile, unde am plasat cu succes cei mai buni candidați și le-am asigurat potrivirea în noile roluri, cu o rată de retenție remarcabilă.

Ne angajăm să abordăm diversitatea și să promovăm libertatea de alegere a clienților și candidaților noștri.

Cum lucrăm?
Criteriile pentru fiecare poziție vor fi stabilite în timpul întâlnirii inițiale cu compania client, pe baza atât a competențelor profesionale, cât și a trăsăturilor de personalitate. Procesul de căutare și selecție este determinat, în esență, de cerințele speciale ale postului vacant, împreună cu cererile și specificațiile clienților noștri. Pe această bază, vă recomandăm să utilizam Combined Direct Search, care include Direct Search și Database Search.

Procesul de Căutare Directă:
Un proces de căutare directă este cea mai eficientă metodă de a găsi oameni pentru funcții de conducere și anumite poziții speciale. Avantajul acestei metode este că asigură faptul că candidații optimi de pe piață sunt cel mai probabil să fie găsiți.

Rolul şi Profilul candidaţilor
După primirea angajamentului, vom calibra fişa de post cu profilul candidatului. La începerea procesului, acest profil aprobat de Client constituie baza pentru căutare și selecție.

Cercetare piaţă candidaţi
După evaluarea cerințelor pentru poziție, vom întocmi o listă de persoane de pe piață care ar putea fi potențiali candidați.

Interviuri
În timp ce intervievăm potențialii candidați pe baza criteriilor care îndeplinesc profilul postului, aflăm despre calificările și experiența lor profesională și obținem o evaluare despre motivația și personalitatea lor.

Lista scurtă
După evaluarea și notarea adecvată a candidaților intervievați, vom pregăti un raport detaliat cu privire la aceștia, care va fi prezentat clientului. Acest raport va conține calificările lor, experiența profesională, realizările, motivația lor, așteptările salariale și o descriere a personalității lor, împreună cu o scurtă evaluare a adecvării profesionale a candidaților. Clientul nostru primește rapoarte săptămânale care arată progresul căutării noastre pentru a ghida mai bine și a accelera livrarea listei scurte a candidaților noștri.

Interviuri la Client
Interviurile vor fi aranjate între client și potențialii candidați pentru a se potrivi cu programul tuturor. În cazul în care Clientul are nevoie de asistenţă, consilierul nostru (consilieri) poate fi prezent atunci când candidații sunt prezentaţi.

Decizia de recrutare
Clientul ia decizia de angajare pentru candidatul prezentat. Consilierii noștri vor monitoriza întregul proces de angajare și, dacă este necesar, putem oferi asistență suplimentară. De asemenea, menținem contactul cu clientul și candidații finali pentru a ajuta ambele părți să ia cea mai bună decizie.

O relație pe termen lung este ceea ce oferă TBS. Rezultate și întâlniri convenite periodic pentru a discuta progresul căutării noastre, pentru a ghida mai bine și a accelera livrarea listei noastre scurte de candidați.

Cei peste 20 de ani de experiență în piață ai TBS ne permit să oferim clienților noștri opțiunea de a angaja pentru cele mai înalte și de nișă profiluri printr-un proces bine definit, personalizat, procesul transfrontalier de headhunting.
În plus, avem capacitatea de a gestiona proiecte de căutare executivă în Bulgaria, Ungaria și Grecia.

TBS este membru GESN, care este o rețea de companii specializate din domeniul executive search, care operează în peste 40 de țări din întreaga lume.

Pentru a detalia de ce ai nevoie în organizația ta, contactează-ne la: tbs@tbs.ro

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internatională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.