Ce este şi de ce avem nevoie de un Brand Personal

Îţi place sau nu, brandingul personal se întâmplă! Tu decizi cum vrei sa fii!

Brandul personal este un concept de care trebuie să ţinem seama dacă dorim să: avem o carieră de succes, dacă dorim să devenim influenceri, daca dorim să fim angajati mai uşor, dacă dorim ca firma unde lucrăm să ne promoveze ca interfaţa cu cei din afara companiei.

Fie că abia facem primii paşi în carieră, fie că vrem să ne dezvoltăm sau dorim să schimbăm radical domeniul în care lucrăm, brandul personal este cel care ne poate defini ca profesionişti.

Pentru a îl putea construi ar trebui să ştiţi:

 • Ce este personal branding și să înţelegem modul în care conceptul vă poate ajuta în carieră
 • Să înţelegeţi modul în care tehnicile și tacticile relevante de marketing pot fi aplicate pentru brandingul unei persoane
 • Să vă definiţi propria marcă personală autentică și să știți cui doriți să-l comercializaţi şi de ce
 • Cum să vă promovați eficient în faţa angajatorilor, atât la locul de muncă, cât și în afara ei

 

Jeff Bezos, CEO Amazon, defineşte brandul personal astfel : “ Brandul tău este ceea ce spun oamenii despre tine atunci când nu eşti in cameră “

Brandul personal este reflecţia ta, este reflecţia a ceea ce crezi , a ceea ce faci şi cum faci. Este acea parte a ta care te conecteză cu cei din jur şi care duce in final la modalitatea in care relaţionezi cu ei si cum eşti perceput.

Pentru Tom Peters, persoana care este larg citată ca fiind primul care a vorbit despre conceptul de marcă personală, spunea in 1997, că aceasta este singura modalitate de a vă dezvolta şi de a progresa în carieră:

„Indiferent de vârstă, indiferent de poziție, indiferent de afacerea în care ne aflăm, toţi trebuie să înţelegem importanţa branding-ului. Suntem directori generali ai propriilor noastre companii: EU SA sau EU SRL. Pentru a fi în afaceri astăzi, cea mai importantă slujbă a noastră este să fim director de marketing pentru brandul numit EU.”

Vom aborda metodele prin care să ne putem dezvolta propriul brand, cum să ne promovăm efectiv, constant şi cu rezultate, în prezent şi în viitor, pentru noi, pentru actualii şi viitorii angajatori.

Ceea ce ne interesează cel mai mult este să putem să avem o imagine clară, onestă, corectă, profesionistă în faţă celor cu care interacţionăm.

Până la urmă dacă analizăm expresia “brand personal” , cuvântul cheie este: “ personal”.

De aceea, tot ceea ce întreprindem, începând de la job, de la a duce copilul în parc, de a merge la un restaurant sau a deveni CEO-ul unei companii, suntem definţi de propriile noastre acţiuni.

Construirea brandului personal cuprinde etape şi procese concrete şi constante. Brandul tău personal este la un click distanţă !

Beneficiile programului nostru:

Construirea si dezvoltarea Brandului personal.

În programul de consiliere vei obţine:

 • Cum să recunoşti un brand personal

 • Cum să iţi clădeşti şi dezvolţi brandul personal

 • De ce un brand personal te v-a ajuta ca şi angajat, dar şi ca angajator

 • Cum să te poziționezi, acționezi, dezvolţi

 • Care sunt canalele pe care trebuie să le utilizezi pentru a fi vizibil

 • Cum să iţi promove şi brandul personal

 • Cum să-ţi dezvolți capacitatea de rezilienţă pentru a depăși situațiile dificile

Programul este personalizat.

Pentru a intra in contact cu noi, scrie-ne pe adresa : tbs@tbs.ro