Orientare vocațională

Orientarea vocațională este un proces care are două laturi. Pe de o parte, avem tinerii care încearcă să se orienteze spre propriile interese, competențe și obiective. Cealaltă parte constă în cerințele pietei muncii, către care sunt îndrumați tinerii. Orientarea vocațională sprijină liceeni, studentii și masteranzi în stăpânirea acestui proces.

Esti elev de liceu?

Sau proaspat abolvent al unei facultati?

Nu cunoști piața muncii?

Nu știi la ce să te aștepti de la o organizatie?

Pentru tinerii care au nevoie de sprijin în pregătirea lor profesională, TBS oferă consiliere în a ințelege ceea ce inseamna o organizatie, ceea ce inseamna o corporatie, informatii despre piata muncii si intelegerea care loc de muncă este potrivit pe baza cunoștiintele si personalitatea lor.

Să folosești cel mai modern test în a te evalua în directia stabilirii educatiei profesionale si indrumarii vocationale necesare unei alegeri profesionale adevacte tie.

Consilierii noștri oferă o perspectivă completă asupra diferitelor domenii profesionale și sprijină tinerii ajutându-i să dobândească competențe cheie importante.

A avea un plan coerent și asumat de carieră te poate ajuta să dai sens și direcție vieții tale profesionale. În loc să mergi din job în job, în funcție de ceea ce apare în calea ta, vei avea repere clare despre punctele, rolurile, experiențele prin care trebuie să treci, pentru atingerea obiectivelor tale profesionale.

Planul tău de carieră va lua în considerare interesele tale, competențele și punctele tale forte ce merită consolidate, valorile, prioritățile și obiectivele personale și profesionale.

Împreună cu un consilier de carieră profesionist din echipa noastră, vei pune pe hârtie obiectivele tale pe termen lung și mediu, precum și acțiunile necesare pentru atingerea lor.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Job-uri Disponibile

Vezi lista de job-uri disponibile în rețeaua Total Business Solutions

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.