Orientare vocațională

Orientarea vocaţională este un proces care are două laturi. Pe de o parte, avem tinerii care încearcă să se orienteze spre propriile interese, competenţe şi obiective. Cealaltă parte constă în cerinţele pieţei muncii, către care sunt îndrumaţi tinerii. Orientarea vocaţională sprijină liceeni, studenţii și masteranzi în stăpânirea acestui proces.

Esti elev de liceu?

Sau proaspăt abolvent al unei facultaţi?

Nu cunoşti piaţa muncii?

Nu știi la ce să te aștepţi de la o organizaţie?

Pentru tinerii care au nevoie de sprijin în pregătirea lor profesională, TBS oferă consiliere în a inţelege ceea ce inseamnă o organizaţie, ceea ce inseamnă o corporaţie, informaţii despre piaţa muncii şi inţelegerea care loc de muncă este potrivit pe baza cunoştiintele şi personalitatea lor.

Să folosești cel mai modern test în a te evalua în direcţia stabilirii educaţiei profesionale şi îndrumării vocaţionale necesare unei alegeri profesionale adevacte ţie.

Consilierii noștri oferă o perspectivă completă asupra diferitelor domenii profesionale şi sprijină tinerii ajutându-i să dobândească competenţe cheie importante.

A avea un plan coerent şi asumat de carieră te poate ajută să dai sens și direcţie vieţii tale profesionale. În loc să mergi din job în job, în funcţie de ceea ce apare în calea ta, vei avea repere clare despre punctele, rolurile, experienţele prin care trebuie să treci, pentru atingerea obiectivelor tale profesionale.

Planul tău de carieră vă lua în considerare interesele tale, competenţele şi punctele tale forte ce merită consolidate, valorile, priorităţile şi obiectivele personale şi profesionale.

Împreună cu un consilier de carieră profesionist din echipa noastră, vei pune pe hârtie obiectivele tale pe termen lung și mediu, precum și acţiunile necesare pentru atingerea lor.

Programul este personalizat.

Pentru a intra in contact cu noi, scrie-ne pe adresa : tbs@tbs.ro

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.