Adviser dezoltare personală şi carieră

O carieră este mai mult decât un loc de muncă, mai mult decât o secvență de locuri de muncă, mai mult decât noroc sau întâmplări. Cariera trebuie să se dezvolte in echilibru cu dezvoltarea personală. Fiecare pas pe care il facem, trebuie să ţină cont de valorile noastre, de misiunea noastră in viată, si mai ales orice am alege să facem, să o facem cu plăcere si excelenţă.

Există puține decizii la fel de importante precum alegerea profesiei potrivite şi a parcursului pe care trebuie să il urmăm pentru a ajunge unde ne dorim. Este posibil să nu vă puteți evalua punctele forte în cel mai bun mod posibil, deoarece nu aveți metodele corecte, sau chiar dacă sunteți conștienți de talentele dvs., este posibil să nu știți încă ce profesie este potrivită pentru aceste talente, abilitati.

Susţinem viitorii studenţi, actuali studenţi sau profesionişti in luarea deciziilor referitoare la dezvoltarea lor personală şi profesională, prin crearea unui profil şi plan de dezvoltare personalizat.

Talentele, valorile si motivele individuale au un impact substantial atunci cand luam decizii legate de drumul nostru profesional.

Astfel te putem ghida către joburi potrivite utilizând profilul obţinut împreună dar şi având la baza o analiză amănunţită a competenţelor tale.

Cum putem contribui la dezvoltarea ta personală si profesională?

  • Identifici ceea ce te motivează pentru o cariera de succes
  • Descoperi valorile și condițiile / mediul de muncă perfect
  • Iti identifici abilitățile forte
  • Definesti locul de muncă ideal
  • Descoperi ce te blochează pe drumul tău
  • Obţii o perspectivă mai bună despre ceea ce înseamnă o carieră de succes pentru tine
  • Îţi planifici obiectivele pe termen scurt, mediu si lung
  • Îţi îmbunătățești stima de sine

Consultanţii TBS cu experienţa bogată în acest domeniu te pot ajuta să înlături nesiguranţa, suspiciunile, dificultaţile legate de alegerea carierei sau parcusul profesional dorit.

Programul este modular, şi în funcţie de decizia din cadrul primei întâlniri, stabilim etapele necesare , individuale.

În funcţie de cerinţele şi nivelul carierei tale etapele programului sunt personalizate.

împreună putem crea cel mai bun model de dezvoltare al carierei tale in discuţii 1 la 1, face to face sau online.  Numărul de sesiuni îl vom defini împreună, iar fiecare sesiune poate dura 1 ora până la 2 ore.

Cariera îi familia sunt două dintre cele mai importante aspecte ale vieţii, de aceea alegerea de a te dezvolta într-o carieră care ţi se potriveşte, te va ajuta să iţi creezi un echilibru în viaţă, atât pe partea personală cât şi pe cea profesională.

Dacă vrei să detaliem , contactează-ne pe : tbs@tbs.ro

Te invit să îți rezervi o sesiune individuală de consiliere

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.