Outplacement

Pe piața de astăzi, restructurarea este un proces complex și dificil implementat în companii din toate industriile. Uneori poate duce chiar si la disponibilizare. Daca angajatorul ajunge in aceasta din urma situatie, nedorita de nici una dintre partile implicate, el are posibilitarea de a usura tranzitia in afara companiei sale pentru angajatii respectivi, prin abordarea unui plan eficient de outplacement. Acest lucru ii va fi benefic angajatorului atat pe plan intern, unde va fi perceput de toti angajatii ca un angajator cu grija pentru binele intregii sale echipe, dar si pe plan extern, intarind brandul companiei.

Insa outplacement-ul reprezinta un beneficiu si pentru angajati, ei avand astfel un sprijin competent in gasirea unui alt job, detasandu-se de competitori.

TBS Romania ofera consiliere in etapele de tranzitie, atat companiilor cat si angajatilor. Aceasta etapa poate fi transformata intr-un avantaj, respectiv in oportunitatea de reevaluare si repozitionare in piata. Etapa de tranzitie este o experiență stresantă, în special în medii economice dure, pătrunzând astfel un sentiment de anxietate și frică în rândul tuturor angajatilor – fie ei pe pozitii manageriale, fie specialisti, fie ca sunt disponibilizati, fie ca raman in cadrul companiei. Serviciile de consultanță TBS în domeniul outplacement-ului isi propun ameliorarea sentimentului de insecuritate ivit, dar pot conduce si la o redefinire a propriilor aspiratii cu privire la cariera personala.

Alocam un consultant unic fiecarui program, garantand o abordare personalizata, fie ca este vorba de:

 

  • Outplacement Managerial

sau

  • Outplacement Colectiv.

 

Ce oferim prin procesul de Outplacement, printr-un coaching personalizat:

La acestea, in functie de cerinte sau necesitati, se poate adauga orice alt serviciu din gama oferita de TBS: testari online, centre de evaluare, etc.

Echipa noastra experimentata este dedicata să vă ajute cu serviciile de outplacement. Cea mai mare satisfacție a consultantilor TBS este atunci când sute de oameni își găsesc jobul potrivit în cel mai scurt timp, prin intermediul serviciilor noastre. Reușita lor este obiectivul nostru. Ne dorim sa oferim perspective noi fiecarui individ și, nu arareori, unei întregi comunități!

 

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internatională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.