Outplacement

Pe piața de astăzi, restructurarea este un proces complex și dificil implementat în companii din toate industriile. Uneori poate duce chiar şi la disponibilizare. Dacă angajatorul ajunge în această din urmă situaţie, nedorită de nici una dintre parţile implicate, el are posibilitatea de a uşura tranziţia în afara companiei sale pentru angajaţii respectivi, prin abordarea unui plan eficient de outplacement.

Acest lucru îi va fi benefic angajatorului atât pe plan intern, unde va fi perceput de toţi angajaţii ca un angajator cu grijă pentru binele întregii sale echipe, dar şi pe plan extern, întărind brandul companiei.

Însă outplacement-ul reprezintă un beneficiu şi pentru angajaţi, ei având astfel un sprijin competent în gasirea unui alt job, detaşându-se de competitori.

TBS Romania oferă consiliere în etapele de tranziţie, atât companiilor cât şi angajaţilor. Această etapa poate fi transformată într-un avantaj, respectiv în oportunitatea de reevaluare şi repoziţionare în piaţă. Etapa de tranziţie este o experiență stresantă, în special în medii economice dure, pătrunzând astfel un sentiment de anxietate și frică în rândul tuturor angajaţilor – fie ei pe poziţii manageriale, fie specialişti, fie că sunt disponibilizaţi, fie că ramân în cadrul companiei. Serviciile de consultanță TBS în domeniul outplacement-ului îşi propun ameliorarea sentimentului de insecuritate ivit, dar pot conduce şi la o redefinire a propriilor aspiratii cu privire la cariera personală.
Alocăm un consultant unic fiecarui program, garantând o abordare personalizată, fie că este vorba de:

 • Outplacement Managerial
  sau
 • Outplacement Colectiv.

Ce oferim prin procesul de Outplacement, printr-un coaching personalizat:

  • revizuirea CV-ului,
  • simulare interviu,
  • dezvoltarea unei strategii eficiente de căutare a unui loc de muncă,
  • managementul carierei ( se alege impreuna cu angajatorul si angajatul paşii necesari fiecarei persoane din Consilierea in cariera)
  • consiliere profesională individuală sau de grup
   centre de evaluare  ( assesment center )

La acestea, în funcţie de cerinţe sau necesităţi, se poate adăuga orice alt serviciu din gama oferita de TBS: testări online, centre de evaluare, etc.

Echipa noastră experimentată este dedicată să vă ajute cu serviciile de outplacement. Cea mai mare satisfacție a consultanţilor TBS este atunci când sute de oameni își găsesc jobul potrivit în cel mai scurt timp, prin intermediul serviciilor noastre. Reușita lor este obiectivul nostru. Ne dorim să oferim perspective noi fiecărui individ și, nu arareori, unei întregi comunități!

Pentru a detalia de ce ai nevoie în organizația ta, contactează-ne la: tbs@tbs.ro

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internatională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.