Training

La TBS, nu oferim doar cursuri; sculptăm lideri și factori de decizie în domeniile conducerii, resurselor umane, vânzărilor și abilităților de comunicare. Programele noastre de formare sunt meticulos concepute pentru un grup divers de profesioniști, variind de la specialiști în devenire la manageri de mijloc și de top experimentați, să nu mai vorbim de acei angajați de mare valoare care sunt pietrele de temelie ale companiilor lor.

În parteneriat cu clienții noștri, aprofundăm înțelegerea nevoilor și obiectivelor lor unice de formare cu precizie de laser, punând bazele unei călătorii de învățare transformatoare. Programele noastre sunt concepute pentru a spori abilitățile și competențele profesionale, transformând fiecare membru al unei organizații într-un persoană de înaltă performanță, orientat spre rezultate.

Cu o experienţă care se întinde pe parcursul a două decenii, Total Business Solutions se află în fruntea companiilor care susţin dezvoltărea profesională. Ne perfecționăm continuu programele de formare, asigurându-ne că acestea rezonează cu tendințele pieței în continuă evoluție. Sesiunile noastre nu sunt doar de formare; ele sunt incubatoare de excelență profesională, bazându-se pe experiențele de afaceri din lumea reală.

Curriculum-ul nostru este o tapiserie bogată de abilități critice de afaceri: management de echipă, finețe de conducere, management de proiect adept, tehnici eficiente de feedback, strategii de retenție, metode inovatoare de recrutare și onboarding, strategii de comunicare dinamică și cele mai noi tehnici de vânzări.. La Total Business Solutions, noi nu doar predăm, ci inspirăm și creăm viitorii lideri și inovatori ai lumii afacerilor, bazat pe practic.

Programele pe care le putem furniza sunt:

The Revenues and the Future of Customer Management

De la configurarea strategiei la planul de implementare operațională, acest masterclass practic vă va oferi instrumentele și conceptele pentru viitor. Vă veți crește capacitatea de a maximiza veniturile clienților din ziua 1 după finalizare.

Team Behavior in Crisis Situations (leadership in crisis situations)

Tranziția leadearship-ului în timpul unei crize este un proces delicat și crucial. Dacă doriți să simulați o situație de criză și să încorporați o tranziție a liderului în scenariile de joc de rol, puteți defini cererea de tranziție a liderului luând în considerare următorii pași:

1.Scenariu Introducere

2.Declanșator pentru Tranziție

3.Protocol Comunicare

4.Criterii de Conducere

5.Acordul Echipei

6.Scenarii de rol

7.Feedback și Reflecție

8.Debriefing

9.Îmbunătățire Continuă

Prin definirea cu atenție a necesităţii de tranziție a liderului în contextul unui simulator de criză, puteți crea o experiență valoroasă de învățare pentru participanți și îi puteți pregăti pentru provocările din lumea reală de business.

Feed-Back: the correct way for Retention

Feedback-ul este un instrument puternic pentru păstrarea angajaților, deoarece oferă claritate, recunoaștere, motivație și oportunități de creștere. Feedback-ul regulat și constructiv ajută la crearea unui mediu de lucru pozitiv, încurajând implicarea și satisfacția angajaților, care sunt factori cheie în păstrarea talentelor.

Career Acceleration Coaching Program

Într-o economie în continuă schimbare, este esențial să continuăm să promovăm brandingul personal și aspirațiile de carieră. Programul de Coaching Career Acceleration oferă profesioniștilor planul esențial, îndrumarea și perfecționarea pentru a naviga cu succes în cadrul procesului de luare a deciziilor de promovare a organizațiilor. A deveni alegerea evidentă de promovare in cadrul orgnizaţiei, este exact locul în care antrenorii noștri experimentați doresc să vă ducă.

Brandingul angajatorului prin brandingul personal al angajaţilor de top este esenţial pentru creşterea încrederii în companie.

Customer Communication Tactics to Maximize Revenue

Treceți dincolo de teoriile tradiționale și adaptați tacticile de comunicare cu clienții pentru a crește veniturile clienților, în timp ce navigați rapid prin provocările AI.

New Leaders - A FAST TRACK (leadership in transition)

Motivarea unei echipe în timpul unei tranziții necesită răbdare, comunicare clară și un angajament real față de bunăstarea lor. Prin abordarea preocupărilor, încurajarea colaborării și evidențierea aspectelor pozitive ale tranziției, liderii își pot inspira echipele să navigheze cu succes în schimbare. Astfel , vă creaţi o echipa de leaderi de succes.

Powerful Negotiation - BLEND INTO SALES PROGRAMME BELOW

Negocierea puternică este o inițiativă atent concepută care combină factorii cheie ai unui rezultat de negociere reciproc reușit pentru ambele părți. Influența etică, împreună cu o metodologie mai științifică, oferă rezultate emoționale cât și practice care aduc satisfacţie şi mulţumire, precum și o relație îmbunătățită care încurajează colaborările viitoare.

Intensive Practical Business Training for Leaders

Programul încorporează un amestec de concepte teoretice, studii de caz și exerciții practice pentru a asigura o experiență de învățare completă pentru lideri. În plus, conținutul este adaptat la contextul specific industriei și organizaţiei participanților. Treceți prin Leadership Strategic – Comunicare - Negociere -Inteligență Emoțională- Recrutare și Feedback-Măsurarea performanței- Networking și Construirea Relațiilor .

Cursul dureză 2 zile şi oferă pachetul complet de cunoştiinţe necesar unei echipe de managment al unei companii, dar şi celor care vor fi promovaţi sau reprezintă un adevărat talent in companie.

Communication beyond frameworks

Duceți-vă abilitățile de comunicare la un nivel care nu poate fi egalat. Înțelegeți-vă publicul ţintă pe baza unei abordări exclusive a comunicării.

MASTERCLASS: Recruitment Excellence – from Demand to Onboarding

Programul este dedicat managerilor și angajaților HR.

1.End-to-End Talent Mastery: Această instruire oferă participanților abilitățile globale necesare care acoperă întregul proces de recrutare, de la înțelegerea cererii organizaționale până la gestionarea fără probleme a fazei de onboarding.

2.Strategic Recruitment Prowess: Concentrați pe cultivarea gândirii strategice, participanții vor dobândi expertiză în alinierea practicilor de recrutare cu obiectivele organizaționale, asigurând excelență în fiecare etapă a călătoriei de angajare.

3.Expertiza Holistic Talent Lifecycle: Participanții vor dobâdi o înțelegere holistică a excelenței în recrutare, stăpânind arta de a identifica nevoile de talente, de a executa strategii eficiente de atragere a potenţialilor angajaţi și de a orchestra experiențe de onboarding fără probleme pentru noii angajați.

Crescând retenţia printr-o recrutare şi onboarding de succes, vă veţi creşte employer brandingul.

Exceptional Sales Professionals – THE NEXT LEVEL

Bazat pe cea mai bine vândută carte, A Day in the Life of Exceptional Sales Professionals de Colin Lovering, acest curs interesant și motivațional, curs de 2 zile oferă o hartă de viaţa de business reală pentru profesioniștii în vânzări la toate nivelurile care doresc să ridice ștacheta în activitatea, încrederea, profesionalismul, abilitățile și creșterea vânzărilor. Ambalat cu tehnici excelente, sfaturi și trucuri și procese de vânzări dovedite, este garantat să îmbunătățească performanța generală a persoanelor și a organizațiilor lor.

Bazându-ne pe dialogul inițial cu fiecare client, noi, cei de la Total Business Solutions, credem în puterea personalizării. Fiecare program pe care îl oferim este ca lutul, gata să fie modelat și adaptat pentru a se potrivi contururilor unice ale industriei, profilului și viziunii strategice a companiei dvs. Fie că este online sau amplasat în inima companiei dvs., programele noastre sunt concepute pentru a se integra perfect și a rezona cu etosul organizațional.

Dar angajamentul nostru nu se încheie cu livrarea programului. După instruire, vă oferim un rezumat și o evaluare cuprinzătoare, oferind o imagine clară a rezultatelor și a impactului. Acesta este modul nostru de a ne asigura că valoarea pe care o promitem este valoarea livrată.

Pentru a sculpta un program care să insufle viață în nevoile organizației tale, contactează-ne la tbs@tbs.ro. Să ne angajăm în această călătorie de transformare și excelență împreună.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu. Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.