" În tipologia personalității, indicatorul de tip Myers-Briggs (MBTI) este un chestionar introspectiv de autoevaluare care indică preferințele psihologice diferite în ceea ce privește modul în care oamenii percep lumea și iau decizii. Se bucură de popularitate în ciuda faptului că este considerat pe scară largă drept pseudoștiință de către comunitatea științifică. Testul încearcă să atribuie o valoare binară fiecăreia dintre cele patru categorii: introversie sau extraversie, simțire sau intuiție, gândire sau sentiment și judecată sau percepție. O literă din fiecare categorie este luată pentru a produce un rezultat de patru litere al testului, reprezentând una dintre cele șaisprezece personalități posibile, cum ar fi "ISTJ" sau "ENFP
Sursa : Wikipedia

Evaluarea Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) este unul dintre cele mai populare instrumente de personalitate din lume - pentru că funcționează. Utilizată de peste 88% dintre companiile din Fortune 500 din 115 țări și disponibilă în 29 de limbi, a devenit cadrul de referință pentru dezvoltarea persoanelor la nivel global. Cu mai mult de 70 de ani de cercetare științifică, bazată pe cercetări, evaluarea MBTI este un instrument robust pentru autocunoaștere și îmbunătățire. Oferă un limbaj pozitiv pentru înțelegerea și valorizarea diferențelor individuale. Cu o perspectivă practică, ușor de înțeles și de implementat, evaluarea MBTI a ajutat mii de organizații și milioane de oameni din întreaga lume să îmbunătățească modul în care comunică, învață și lucrează.

• Aflați cum tipul dumneavoastră de personalitate influențează multe domenii ale vieții dumneavoastră.
• Fii tu însuți și răspunde sincer pentru a afla tipul tău de personalitate.
• Creșteți în persoana care doriți să fiți.

Pentru a detalia ceea ce aveți nevoie pentru organizația dumneavoastră, contactați-ne la: tbs@tbs.ro

 

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.