Sunt la început de drum. Ce profesie să aleg?

Grup țintă:
Elevi de liceu & părinții lor; studenți; masteranzi; tineri la început de carieră

Durata (în funcție de numărul de participanți): 1 modul online 2- 3 ore, plus câte 1 ora individual

 • Ești elev de liceu și nu știi ce carieră ți se potrivește? Nu ai o privire de ansamblu despre oferta educațională a facultăților din România?
 • Vrei să afli profilul tău vocațional în urma unei evaluări?
 • Esti student și nu știi spre ce profesie și industrie să te îndrepți? Nu cunoști piața muncii, nu știi exact cum arată o fișă a postului, o organigramă?
 • Vrei să afli amănunte despre diferitele culturi organizaționale care te așteaptă pe piața muncii?
  Sau lucrezi deja de 1-2 ani și tocmai ai constatat că jobul nu ți se potrivește? Că departamentul și organizația nu sunt pe gustul tău?

 

Obiective
Acest workshop interactiv are ca scop să te ajute să gasești răspunsurile la aceste întrebări. Se adresează tinerilor care doresc sa afle de timpuriu ce drum să urmeze, dar și celor aflați la început de carieră. Te vei cunoaște mai bine și vei înțelege spre ce job ar fi ideal să te îndrepți, astfel încât să devii implinit profesional și personal.

Workshop-ul de Orientare Vocațională te va ajuta să:

 • folosești cel mai modern test în a te evalua, putând ulterior decide ce educație profesională să alegi și ce îndrumare vocațională îți este necesară; iar dacă deja lucrezi, dar nu te simți chiar confortabil cu ceea ce faci, acest test te poate ghida în găsirea nișei ce ți se potrivește în viitor;
 • răspunzi corect întrebărilor: Unde mă aflu acum? Ce îmi doresc? Ce drum profesional mi se potrivește?
 • descoperi care sunt domeniile ce ți se potrivesc;
 • înțelegi ce înseamnă o organizație, o organigramă, fișa de post, joburi specifice ție;
 • înțelegi diferențele dintre antreprenoriat, multinațională și concern.

 

Care ți se potrivește mai mult?

 • înțelegi cum poți pune în practică studiile tale și toate cunoștințele acumulate până acum pentru găsirea jobului potrivit ție;
  afli ce domeniu conex poți alege, astfel încât să te poți dezvolta profesional și să consideri că ai făcut o alegere bună;
 • înțelegi cum te poate ajuta digital-ul pentru a te informa;
 • știi cum să te promovezi online;
 • să pleci cu un plan de carieră bazat pe competențele tale;
 • Tips &Tricks.

Programul include aplicarea și interpretarea testului - se va efectua individual, după terminarea workshop-ului. Pentru fiecare participant se dedică o oră de consiliere individuală suplimentară. Consilierea individuală va avea loc în următoarele 5 zile lucrătoare după încheierea workshop-ului și va avea loc tot online.

Numarul de participanti este limitat la 12 pentru a asigura o desfașurare interactivă a workshop-ului și o învățare de nivel ridicat.

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la
tbs@tbs.ro

Vă așteptăm cu bucurie la întâlnirea noastră!

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.