Referințe

„Colaborarea cu Daniela/TBS a fost foarte placuta si utila. Cursurile au fost interactive, practice si foarte complexe, analizand in detaliu fiecare aspect al proceselor de recrutare, selectie, integrare si onboarding.

Valoarea adaugata a fost semnificativa pentru mine, nu doar prin calitatea informatiilor teoretice prezentate, dar mai ales prin multitudinea exemplelor si situatiilor practice discutate."

Andreea Sima  - HR Manager

“Impreuna cu Daniela Necefor in cadrul modulelor de training am parcurs temele de Recrutare, Selecție, Onboarding si nu numai.

Cursurile s-au dovedit a fi desoebit de bine organizate si am apreciat foarte tare faptul ca  Daniela  a transmis experienta personala in ceea ce prieste aceste teme, intr-un mod clar si concis astfel incat sa fie usor assimilate.

Cursurile au depasit asteptarile datorita disponbilitatii, flexibilitatii si calitatii informatiilor transmise precum si datorita profesionalismului si voccatiei Danielei, ceea ce ma face sa o recomand  oricui doreste un cus bine structurat, perfect adaptat nevoilor bazat pe exercitii practice si informatie de inalta calitate."

Corina Petcu - Director Resurse Umane - Winsgrom Flying Quality Products”

"Daniela este un monument de experienta, intelepciune si diplomatie in arta HR-ului. O arta pe care ea o stapaneste foarte bine deoarece tot ce face in sensul asta este cu multa pasiune.

Mai mult decat atat, omul Daniela este un suflet extraordinar de bun si cald, un om pe care te poti baza la nevoie. II multumesc Danielei pt ca ne-a impartasit din experienta ei si ne-a aratat prin puterea exemplului unde poti ajunge cand ai incredere in tine.

Mult succes in viitor si sa auzim numai de bine!" 

Teodora - HR Profesional

“Consider ca Daniela este un profesionist in HR in general si in recrutare in special. Cele doua arii se intrepatrund si in mod evident ca un astfel de specialist nu poate lucra eficient fara sa le cunoasca.

Daniela prezinta in cursurile sale, pe un fond - baza al resurselor umane, cunostinte teoretice ale recrutarii imbinate experienta atator ani in domeniu dar si culisele recrutarii, lucru atat de valoros pentru cel ce doreste sa invete.

Informatiile prezentate sunt foarte clare, usor de inteles si folositoare pe termen lung, fara detalii inutile si irelevante.

Daniela prezinta viata de recrutor cu bune si cu rele si ofera solutii deja verificate si aplicabile imediat.

HR Manager RO & BG

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internatională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.