Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera, celor care au dificul.....

  • Ti s-a intamplat sa nu poti inchide un proces de achizitie de talente
  • Ti s-a intamplat sa plece un proaspat angajat din echipa dupa trei zile de la angajare ?
  • Ti s-a intamplat sa nu stii pe cine sa alegi din lista scurta?
  • Ti s-a intamplat sa nu stii ce instrumente de selectie sa alegi?
  • Ti s-a intamplat sa constati ca salariul pe care il poti oferi este sub nivelul pietei?

 

Ce este Academia Achizitorilor de Talente?

Academia Achizitorilor de Talente este un program adresat celor care doresc sa implementeze cu succes un process tip ‘A la Z’ pentru identificarea, atragerea si angajarea talentelor in echipele lor.

Facilitatorii programului pun la dispozitie cunostinte si practica acumulate in 20 + ani de lucru in HR in organizatii si in servicii specializate. Programul este unul interactiv, informatiile teoretice sunt imbinate cu exercitii practice, secvente video si discutii de grup pentru a asigura un grad mare de retinere si aplicabilitate in viata reala.

Se livreaza on-line in 4 module cu minimum 6 participanti. Participarea presupune parcurgerea tuturor modulelor. Intervalul dintre sesiuni va contine si o tema de lucru pentru aplicarea cunostintelor dobandite, aceasta fiind optionala, dar calduros recomandata. Participantii vor primi la final diploma de participare, emisa de companiile Total Business Solutions si Leadership Focus.

Cui se adreseaza acest program?
1. Profesionistilor de HR care doresc sa dobandeasca abilitati de Achizitor de Talente

2. Achizitorilor de Talente care doresc sa dobandeasca cunostinte noi si ‘tips and tricks’

3. Managerilor de echipa care sunt implicati in recrutarea si selectia noilor angajati

Ce veti invata?
✅ Care sunt pasii concreti care conduc la angajarea ‘omului potrivit la locul potrivit’. Procesul
complet este cheia succesului.
✅ Cine sunt jucatorii din organizatie si din afara ei care contribuie la reusita procesului. Rolurile
bine definite asigura claritate si eficienta in utilizarea resurselor.
✅ Cum sa te implici, de la analiza nevoii pentru postul vacant si pana la integrarea cu succes a noului coleg in organizatie. Un angajat bine ghidat devine cu usurinta autonom la momentul
asteptat.
✅ Care sunt potentialele riscuri si erori in proces. Prevenirea acestora evita consumul nenecesar de resurse.
✅ Ce este Inteligenta emotionala si cum sa o aplici in toti pasii procesului de Achizitie de Talente. Emotiile bine gestionate contribuie la o performanta superioara a jucatorilor din proces.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.