București, România, Mai 2020 — Astăzi, lansam oficial, în mediul online, noul site Total Business Solutions ( TBS ). Vrem să venim cu noutăți, cu impact atat asupra serviciilor corporate cât și acelor la nivel individual.

TBS aniversează anul acesta 20 de ani de prezentă în piața de HR din România. Datorită experienței acumulate, am hotărât să adaugam servicii și solutii complexe și complete, prin introducerea de servicii noi, dar și dezvoltarea celor existente.

Mai mult decât atât, echipa de consilieri, profesioniști de excelență, vă vor ajuta la implementarea tuturor serviciilor prezentate – de la executive search modern updatat la piață, până la diagnoza organizațională în mediul corporate, de la consiliere în carieră până la workshopuri adaptate cerințelor actuale ale pieței – în servciile individuale. 

Cum motto-ul a fost întotdeuana “ Orice ai face, fă-o cu excelență”, suntem în continuare lângă clienții noștri cu același profesionalism și etică care ne-au caracterizat întodeauna.   

Noile servicii atât corporate cât și individuale vin ca o cerință firească  pentru gradul de dezvoltare a mediului de afaceri din ce în ce mai complex din România. Obiectivul nostru este să oferim expertiză, claritate, structură, coerență și implementare.  

Serviciile se vor executa/implementa sub atenta supraveghere și cu ghidajul consilierilor nostri. Experiența ce reprezintă garanția succesului brandului este un mix de cunoștințe solide, teoretice și practice, în procese decum ar fi :executive search, training, dezvoltare personală & organizațională, consiliere în carieră, coaching, mobilitate, manangementul performanței, diagnoză organizațională, strategie de business, PR & Comunicare.

Împreună cu un noi, veți putea continua atingerea obiectivelor voastre, pe termen mediu și lung. Împreună cu noi veți construi succesul !

Dacă doriți mai multe detalii despre serviciile noastre, vă rugăm să ne scrieți pe adresa tbs@tbs.ro, sau descoperiți gama completă de servicii pe site-ul nostru www.tbs.ro