Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera, celor care au dificul.....

Sunt la început de drum. Ce profesie să aleg?

Grup țintă:

Elevi de liceu & părinții lor; studenți; tineri la început de carieră

Durata (în funcție de numărul de participanți):

½ zi sau 1 zi (face-to-face) sau  1- 2 module a câte 2,5 ore (online)

 

Ești elev de liceu și nu știi ce carieră ți se potrivește?

Ești student și nu știi spre ce profesie și industrie să te îndrepți? Nu cunoști piața muncii, nu știi exact cum arată o fișă a postului, o organigramă?

Vrei să afli profilul tău vocațional în urma unei evaluări?

Sau lucrezi deja de 1-2 ani și tocmai ai constatat că jobul nu ți se potrivește? Că departamentul și organizația nu sunt pe gustul tău?

Obiective

Acest workshop interactiv are ca scop să te ajute să gasești răspunsurile la aceste întrebări. Se adresează tinerilor care doresc sa afle de timpuriu ce drum să urmeze, dar și celor aflați la început de carieră. Te vei cunoaște mai bine și vei înțelege spre ce job ar fi ideal să te îndrepți, astfel încât sa devii implinit profesional și personal.

Workshop-ul de Orientare Vocațională te va ajuta să:

  • folosești cel mai modern test în a te evalua, putând ulterior decide ce educație profesională să alegi și ce îndrumare vocațională îți este necesară; iar dacă deja lucrezi, dar nu te simți chiar confortabil cu ceea ce faci, acest test te poate ghida în găsirea nișei ce ți se potrivește în viitor;
  • răspunzi corect întrebărilor: Unde mă aflu acum? Ce îmi doresc? Ce drum profesional mi se potrivește?
  • descoperi care sunt domeniile ce ți se potrivesc;
  • înțelegi ce înseamnă o organizație, o organigramă, fișa de post, joburi specifice ție;
  • înțelegi cum poți pune în practică studiile tale și toate cunoștințele acumulate până acum pentru găsirea jobului potrivit ție;
  • afli ce domeniu conex poți alege, astfel încât să te poți dezvolta profesional și să consideri că ai făcut o alegere bună;
  • înțelegi cum te poate ajuta digital-ul pentru a te informa;
  • știi cum să te promovezi online;
  • să pleci cu un plan de carieră bazat pe competențele tale;
  • Tips &Tricks.

Facilitatori :

Daniela Necefor – Cu o experientă de peste 20 de ani în management și consultantă, avand experienta in companii multinationale in domeniul ingineriei, finantelor si resurselor umane.  Certificari: Consilier Vocational, Consilier Dezvoltare Personala, Trainer

Luminita Mihalache – experienta de peste 20 de ani in companie multinationala, sector FMCG, cu arii de competenta  la nivel de Board: expertize in HR Business Partnering, atragere, identificare si  dezvoltare de talente, remunerare, managementul performantei, consiliere, coaching, dezvoltare organizationala.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.