Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera, celor care au dificul.....

O echipă cool în orice situație este visul oricărui manager. Încrederea că te poți baza pe colaboratori pe orice ‘vreme’ de business se poate construi cu exerciții construite pe situații reale.

Daca vă veți juca din timp de-a riscurile strategice într-un mediu controlat, orice turbulență din mediul de business va fi ‘business as usual’.

Echipa va trage în aceeași direcție supusă stres neașteptat? Rolurile și responsabilitățile vor fi fost testate? Personalități inerent diferite vor lucra coerent?

 

Obiectiv

Testarea funcționalității echipei de management în situații limită

Testarea rutinelor de comunicare internă

Identificarea reacțiilor potrivite pentru a face față neprevăzutului

 

Beneficii

O echipă coerentă în orice situație - fără agende ascunse, fără 'silozuri'

Abordarea cu încredere a situațiilor limită;

Concepte și procese cheie bine înțelese:

 

Cum?

Procesul evaluării riscurilor la nivel strategic este primul prilej al exersării colaborarii între membrii echipei. Funcțiunile au roluri diferite, dinamici diferite, abordări diferite. Un efort de generare a consensului pe situații concrete va face echipa mai coerentă.

Un exercițiu de gestionare a crizelor bazat pe un scenariu realist. Vom vedea cum poate afecta presiunea unei crize reacțiile altor companii, cum ne coordonăm ca să aflăm în timp util informația relevantă și cum reacționăm coordonat sub stres. O simulare bazată pe o situație reală va solicita la maxim relațiile dintre membrii echipei.

Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Noutăți

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.