Business Strategy

Sprijinirea clienţilor din numeroase domenii pentru identificarea unor soluţii fiabile, practice şi fezabile pentru provocările cu care se confruntă.

Este sarcina noastră să abordăm şi să rezolvăm provocările strategice complexe, pe baza unei analize riguroase şi a unei perspective deschise. Deoarece avem o abordare unică, oferim soluţii care sunt dedicate activităţii şi culturii companiei, cu o concepţie creativă care generează rezultate eficiente. Produsele sunt dezvoltate in colaborare cu Sta.RPerformining.

  • Strategia corporativă – dezvoltarea unei viziuni şi definirea priorităţilor care generează cea mai mare valoare pentru acţionari;

 

  • Strategia de afaceri – alegerea celei mai bune căi către o creştere rapidă şi profitabilă, pentru atingerea eficientă a priorităţilor noastre strategice;

 

  • Implementarea strategiei - asigurarea resurselor, a managementului de proiect şi motivației necesare pentru succesul acesteia

Capacităţile noastre – de la evaluare la dezvoltarea strategiei şi monitorizarea implementării – sunt rezultatul abilităţilor şi experienței noastre. În cadrul tuturor proiectelor ne concentrăm pe aspecte esenţiale pentru viitorul şi performanţele clienţilor noştri.

 

  • Pentru proiecte noi: Studii de fezabilitate, Planuri de afaceri, Strategie de pătrundere pe piaţă, Stabilirea modelului de lansare pe piaţă;

 

  • Reorganizare: Reproiectare şi Dezvoltarea afacerii, Strategia de marketing, Achiziţii şi Optimizarea costurilor, Managementul schimbării;

 

  • Dezvoltarea personală: Evaluarea managementului, Mentoring şi Comportament organizaţional, Coaching profesional;

 

  • Management de proiect, Fuziuni şi Preluări.

Total Business Solutions furnizează aceste servicii cu consultanţii de top, cu experienţă vastă de afaceri la nivel internaţional, în cadrul unor companii de dimensiuni diferite şi unor culturi corporative şi naţionale diferite – română, americană, germană, turcă, bulgară.

Lucrând cu corporatii de renume din diferite domenii din întreaga Europă, consilierii noștrii și-au dovedit abilităţile strategice prin lansarea cu succes a unor companii multinaționale în Romania, deschiderea de start-up-uri, gestionarea investiţiilor de tip greenfield şi deschiderea de noi pieţe. În acelaşi timp, și-au pus abilităţile de leadership la dispoziția companiilor, motivând şi încurajând membrii echipelor, în cadrul unor organizaţii diferite din punct de vedere cultural.

Consultanții TBS sunt conștienți de implicațiile etice ale colaborării cu capitalul uman. Vom menționa aici doar cele mai importante trei principii care ne ghidează activitatea:

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce sa alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la diagnoza organizationala, analiză și evaluare organizatie, implementare, recrutare, training-uri, workshop-uri pana la strategii complete de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu. Nu ezita să ne contactezi.

Membership

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2024 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.