Workshop-uri

Cu totii, ne dorim sa crestem, noi, ca indivizi dar  si organizatiile in care activam.

Mediul extern este extrem de competitiv si presiunea este mare din multe perspective: vrem sa ne crestem vanzarile, sa avem o pozitie buna in piata, sa crestem profitul in timp ce scadem costurile, sa ne pliem pe schimbarile legislative. Dar toate aceste obiective se realizeaza prin aportul Line Managerilor  si Specialistilor din organizatie.

De aceea, TBS, amplu implicat intr-o multitudine de procese de Human Resources, va invita sa continuati sa va dezvoltati!

Am pregatit Workshop -uri  diverse dedicate specialistior din Human Resources, Line Mangerilor din companii ce doresc sa isi imbunatateasca cunostintele despre leadershipul resurselor umane, dar si celor ce vor sa inceapa o cariera in Human Resources.

O alta linie de workshop-uri este dedicata celor care doresc orientare in cariera sau doresc sa isi dezvolte cariera.

Grup țintă:

recruiteri juniori & manageri HR care doresc să iși dezvolte experiența & middle management curios de procesul minuțios al recrutării și integrării unui nou coleg

Durata ( in functie de numarul de participanti);  ½ zi sau 1 zi (face-to-face) sau 2 module a câte 2,5 ore (online)

Dorești să faci cariera în HR? Vrei să ințelegi mai bine care sunt procesele ce se derulează în HR și ce presupun joburile precum HR Business Partner, Talent Acquisition Specialist, Talent Development Specialist, Learning Specialist, HR Operations Specialist? Sau ești Line Manger și știi că este important să ai cunoștințe adecvate despre People Management?

TBS a creat un workshop în care vei ințelege cum facem corect selecția candidaților în funcție de profilul postului căutat și de cultura organizației, astfel încât aceștia să ofere cele mai bune rezultate pentru organizație, iar candidații să aibă la rândul lor succes în carieră. Subiectele abordate vor fi:

 • strategii, tehnici și metode de sourcing, recrutare și selectie;
 • metode de evaluare a candidaților;
 • procesul de induction /onboarding al noilor colegi intrați în organizație;
 • politici motivaționale (dezvoltare personală, modalități de analiză și implementare a compensațiilor și beneficiilor etc.);
 • last but not least despre Retention: o adevarată problemă curentă pentru orice companie!

 

Deciziile de recrutare pot avea un impact de durată asupra succesului viitor al organizațiilor si acest “ghid” te poate ajuta să știi foarte clar ce ai de făcut. Pașii dintre recrutare și retenție sunt esențiali pentru fiecare HR și manager. Recrutarea de personal este costisitoare atât din punct de vedere al timpului, al efortului, cât și al costurilor. Astfel retenția personalului este deosebit de importantă.

Ne dorim să ințelegi execuția unui proces de recrutare și selecție!

Ce vom face concret? Vom vedea cum se face sourcing-ul, vom vorbi despre link-uri de specialitate (digital), vom folosi teste specifice și tehnici de interviuri. Vom aborda importanța induction/on boarding pentru noii colegi din companie. Și vom discuta deschis despre motivarea angajaților și despre politicile de reward.

Beneficiile tale:

Printr-o combinație de discuții, exerciții și studii de caz, ne dorim ca la finalul wokshop-ului toți cursanții să:

 • identifice corect cerințele jobului pentru care se face recrutarea;
 • ințeleagă așteptările și standardele pe care le generează în rândul candidaților;
 • definească indicatorii de evaluare adecvați poziției căutate;
 • își creeze structura de întrebări specifice fiecărei recrutări;
 • proiecteze instrumente suplimentare pentru selecție;
 • administreze eficient întreaga campanie de recrutare;
 • creioneze un plan de induction/on boarding;
 • aplice metodele și politicile de motivare ale noului venit în organizație din punct de vedere financiar și de dezvoltare personală.
Dorești să iei legatură cu un membru al echipei noastre?

Principiile etice ale companiei

Confidentialitatea

PRIMUL PRINCIPIU al activitatii noastre este confidentialitatea. Respectam încrederea persoanei în noi (atat in cazul clientilor corporate cât și a celor individuali), solicităm doar informațiile relevante și folosim aceste informatii exclusiv în scopul menționat initial, conform necesitatilor proiectelor. Dorim ca acest standard sa fie aplicat tuturor celor implicati atat in proiectele corporate cat si încele individuale.

Obiectivitatea

AL DOILEA PRINCIPIU este obiectivitatea. Luam în considerare aceleasi criterii obiective pentru toti cei implicati in proiectele noastre corporate sau individuale. Suntem partenerul atat al organizatiilor cat si a persoanelor individuale in asigurarea obiectivitatii.

Libertatea de alegere

AL TREILEA PRINCIPIU pe care îl aplicam în activitatea noastra este libertatea de alegere, atât pentru clientii corporate cât si cei individuali. Nu ne impunem propria vointa în cazul niciuneia dintre cele doua categorii si ne respectam rolul de consiliere în activitatea derulata sau în dezvoltarea organizatiei. Consiliem, dar nu impunem decizii.

De ce să alegi Total Business Solutions?

Inovație

Serviciile noastre includ cele mai inovative tendințe in domeniu pentru a asigura succesul in colaborarea noastră.

Performanță

Expertiza de peste 20 de ani in domeniu și portofoliul de clienți ne recomanda pentru a vă oferii rezultate performante.

Servicii complete

Oferim servicii complete in domeniu de la workshop-uri interactive pana la strategii complexe de business.

Acoperire internațională

Total Business Solutions este membru al Global Executive Search Network.

Contactează-ne

Ai nevoie de consultanță in domeniu? Nu ezita să ne contactezi.

Job-uri Disponibile

Vezi lista de job-uri disponibile în rețeaua Total Business Solutions

Membership

Author Picture
AmCham România

AmCham România

Author Picture
Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Author Picture
AHK România

AHK România

Author Picture
British Romanian Chamber of Commerce

British Romanian Chamber of Commerce


© 2020 TOTAL BUSINESS SOLUTIONS

TBS is registered as personal data operator with National Authority of Surveillance in Processing Personal Data under the number 5807 within Personal Data Evidence Register Processions.